Dünya çapında büyük yankı yapan ve sadece piksellerden oluşan bu oyunu tahmiş etmiş olmalısınız.Evet MineCraft! Bu oyunu full indirmeden önce şu yazıya bir göz atın:

Piksel demişken sakın bu ouunu hafife almayın.Majong firması tarafından geliştirilen bu oyun içinde sadece blokları birbiri üzerine koyarak istediğiniz yapıyı inşa edebilirsiniz.

Oyunun aksiyon noktası ise gece vakitleri çıkan canavarlar olup oyunun sadece grafikten oluştuğunu varsayan oyunculara iyi bir cevap verebilirsiniz.

MineCraft içerisinde sadece bina yaparak kalmazsınız.Avcılıktan yemek yapmaya , meyve toplamaktan gizli köylülere kadar birçok eğlence faktörü mevcut.

Sende yenilenen sürümü ile Minecraft 1.5.2 indirmeye ne dersin?

Bir diğer konumuz ise son günlerin diğer bir popüler oyunu olan WolfTeam’in çok işe yarayabilecek bir hilesi.

Kısa sürede tüm Avrupa ve özellikle Türkiye çapında geniş bir hayran kitlesi yakalayan bu online tabanlı oyun, insanların ve kurtadamların birbiri ile olan çetin savaşını konu alıyor. Rekor sayılabilecek bir sürede Facebook’da 1.5 milyon takipçi kazanan oyunu ise her zaman yenmek kolay değil.

Sizlere bu zorlu oyunda ufakta olsa yardım edecek Wolfteamkarakter ve envanter hilesini sizlere sunup birazda bilgi vereceğiz.

Paketin içerisindeki hileler:

-Envanter Hilesi
-Kurt Hilesi
-Uçma Hilesi
-Karakter Hilesi

Kurulumu ise çok kolay olan bu hile paketini indirip ilk olarak bilgisayarınıza kurun daha sonra kurulan programı çalıştırıp oyuna giriş yapın.Bu aşamadan sonra  hile ekranını görmek için yapmanız gereken sadece oyun içinde insert ve f10’a basmak olacaktır.

Kolay gelsin.