pes 2016 tek link indirPes 2016 full indir, pes 2016 full tek link indir, pes 2016 tek link indir, pes 2016 torrent indir

Sizlere bugün KONAMI'nin popüler oyunu olan Pes serisinden Pes 2016 türkçe full indir olarak paylaşacağız. Oyun bugün itibariyle PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında çıktı.Pek çok yeni özellikler beraberinde geldi. Dinamik olarak adlandırılan yeni sistem ve özellikler sayesinde her türlü hava koşulunda top koşturabileceksiniz. Bundan kastımız mesela yağmurlu bir maç yerini güneşe bırakabilir.

Master League ve My Club modları da geçen yıla oranla geliştirildi. My Club modunda, bu modu oynayabilmeniz için oyunu orjinal edinmeniz gerektiğini belirtelim. Neymar’ı takımınıza ekleme şansınız var ve UEFA bulunan 2014 Yılın Takımı kadrosundan bir oyuncuyu takımınıza katabilirsiniz.

Öne Çıkan Yenilikler:
  • Ana Lig Modu – takımınızın yeni yüzünden, çalıştırılmasına kadar yepyeni bir yapıya kavuştu.
  • Yeni gece aydınlatması ve Fox Engine kullanan oyuncu modelleri
  • İnsan hareketi – oyuncu ve kaleciler için 3 kat daha fazla animasyon
  • Dinamik hava durumu – Maçlar esnasında yağmur başlar.
  • Daha derin takım anlayışı – Sonraki seviyeye taşınan oyuncu ve takım davranışı
Pro Evolution Soccer 2016‘da Manchester City’i orjinal adıyla yeni göremeceğiz çünkü lisansı yok. Yapımcı şirket KONAMI önemli olanın lisansların değil futbol olduğunu belirtiyor. Asıl önemi oynanışa verdiklerinin altını çiziyor. PES 2016 yaratıcılık konusunda sizi serbest bırakıyor. Ayrıca yeni gol animasyonları da oyunda kullanabilir halde.

PES 2016 UEFA Şampiyonlar LigiUEFA Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupası lisanslı olarak bulunuyor. Bu da demek ki bu organizasyonları skorboardından topuna kadar tamamen gerçekçi bir yapıyla tecrübe edebilirsiniz. Pes 2016 full torrent indir veya Pes 2016 tek link indir olarak sitemizden sorunsuz çalışan sürümünü indirebilirsiniz.

Pes 2016 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2
İşlemci:Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz
Bellek:1 GB Ram
Ekran Kartı:nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600
Sabit Disk:9 GB boş alan
PES 2016 İNDİRME LİNKLERİ
İndirme Linki 1Dosya 1 - Tıkla
Alternatif LinkAlternatif link - Tıkla (Turbobit)